0
Korpa je prazna.

Gumeni prigušivači vibracija - amortizeri

Gumeni prigušivači vibracija postoje u raznim geometrijskim izvedbama, a njihova oblast primene je još raznovrsnija. One odlično služe za ublažavanje vibracija koje su prisutne kod industrijskih i poljoprivrednih mašina i uređaja, bilo da su te vibracije povremene ili neprekidne. Vibracije koje nastaju kod raznovrsnih motora, ventilatora i od odbojnih ili udarnih elemenata mašina uveliko smanjuju vek trajanja ostalih delova mašina koje su neprosredno u njihovom okruženju. Za eliminaciju ovih vrsta vibracija nudimo Vam širok asortiman i ekonomična rešenja u vidu gumenih prigušivača vibracija. Dalje prednosti su: jednostavna montaža, velika elastičnost, široka primena, pod optimalnim uslovima korišćenja veoma dugačak vek trajanja.


Pored neprekidnog povećanja izbora dimenzija na lageru po potrebi primamo narudžbe i za proizvodnju prigušivača vibracija jedinstvenih prečnika/visina odnosno tvrdoća - uz određene minimalne količine. U slučaju narudžbe artikala koje nemamo na lageru takođe može doći do zahtevane minimalne količine za naručivanje.

Pored popularnih valjkastih prigušivača vibracija u ponudi naše kompanije se nalaze i takozvani holkerni (PP tip) gumeni prigušivači vibracija koji dozvoljavaju veća pomeranja u stranu, kao i parabolični prigušivači vibracija (KK tip) koji uglavnom služe u slučaju udaranja, odnosno puni (GPO) ili gumeni prigušivači sa probušenim valjkom (GP, GH) i gumeni odbojnici.


U zavisnosti od okruženja njihove primene gumeni prigušivači vibracija se po potrebi mogu naručiti vulkanizovano sa proizvoljnim tvrdoćama guma otpornih na ulja (NBR), goriva (EPDM) odnosno nerđajućim (A2) metalnim delovima i metalnim delovima otpornih na kiselinu (A4).

Da bi ste se upoznali sa celom našom ponudom molimo Vas da pogledate naš katalog gumenih prigušivača vibracija i gumenih odbojnika!

Za celokupan spisak gumenih amortizera, molimo Vas da kliknete na  link

Imate pitanja?

Više informacija vezano za gumene prigušivača vibracija možete dobiti na našoj veb stranici, ili od naših kolega putem telefona na broju 024/552-647 ili putem mail-a na office@fulltech.rs.

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.