0
Korpa je prazna.

HSM presa za reciklažu papira, pet ambalaža i folija

S obzirom da se neprestano borimo sa velikim količinama otpadnog materijala, reciklaža sekundarnih sirovina je sve zastupljenija u našem regionu. Za sve one, koji su zainteresovani da svojim delovanjem pomognu očuvanju životne sredine, u našoj ponudi se nalaze prese proverenog kvaliteta za reciklažu papira, pet ambalaža i folije.

Presa za reciklažu papira, PET ambalaža i folije | FullTech

Pojedini materijali se u prirodi ne razgrađuju ili je njihov proces razgradnje izuzetno dugačak. Količine otpadnih materijala su sve veće i zato je neophodno da se izdvoje oni materijali kod kojih je reciklaža, odnosno ponovna upotreba moguća.

HSM V-Press 1160 plus je proizvod renomiranog nemačkog proizvođača. Glavne karakteristike ovog modela prese za reciklažu su pouzdan hidraulični sistem uz hromiranu klipnjaču, ne zahteva puno vremena za održavanje i poznat je po svojoj dugotrajnosti i pouzdanom radu.

HSM presa za reciklažu papira. PET ambalaže i folije | FullTech

V-Press 1160 plus prese za reciklažu papira, pet ambalaže i folije iz naše ponude su polovne. Tokom svog rada su redovno servisirane od strane ovlašćenog servisera. Potpuno su ispravne i spremne za stavljanje u rad, bez dodatnih ulaganja.

Ovaj model mašine za reciklažu ima komoru za presovanje velikog kapaciteta, a bez problema se može doći do visoko kompresovanih bala, koje se mogu pustiti dalje na tržište reciklaže. S obzirom da obezbeđuje velike bale kojima nije potrebna dodatna kompresija, ova presa garantuje efikasnost punjenja.

Presa za reciklažu papira, PET ambalaže i folije HSM | FullTech

Pogledaj sve karakteristike

Napomena: Jednu presu HSM V-Press 1160 plus imamo na stanju i ona može da se pogleda i proba. U slučaju da je potrebno više komada, možemo da obezbedimo dodatne mašine istog modela.

Za više informacija Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila office@fulltech.rs ili telefona 024/552-647

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.