0
Korpa je prazna.

Lanci i lančanici

U ovu grupu proizvoda spadaju valjkasti, ali i razne vrste specijalnih lanaca. Lančanici se takođe nalaze u ponudi, a sve proizvode imamo u različitim izvedbama i od raznih materijala. Ponuda obuhvata i elemente kao što su vođice i zatezači.

TRANSPORTNI LANCI

Činjenica da su izrađeni od čelika potvrđuje njihovu glavnu karakteristiku - čvrstinu. U našoj ponudi možete pronaći više vrsta transportnih lanaca, koji se prodaju u rolnama od 5m. Ovi lanci na svakom, ili svakom drugom spoljnom pojasu sadrže član, koji omogućuje pričvršćivanje transportnog elementa.

Transportni lanci | FullTech

Transportni lanci

Ukoliko na standardnom lancu imate potrebu za montiranjem transportnog elementa, u našoj ponudi možete pronaći i posebne elemente, koji se lako ugrađuju i omogućuju vam da sastavite odgovarajući transportni lanac. Ovi članovi, takođe, mogu poslužiti za produžavanje transportnih lanaca.

Spojnice sa članovima | FullTech

Spojnice sa članovima

SPECIJALNI LANCI

Širok izbor specijalnih lanaca čine:

  • Conveyor lanci
  • Flyer lanci
  • kovani Redler lanci
  • specijalni lanci u zavisnosti od industrije u kojoj se primenjuju
  • zavareni čelični lanci.

Vrste specijalnih lanaca | FullTech

Specijalni lanci

Među ponuđenim vrstama možete pronaći kvalitetno rešenje za vaše potrebe, bilo da su vam potrebni lanci za transport robe na trakama ili vučni lanci (za liftove, dizalice,...). Lanci takođe mogu da se primenjuju u drvnoj, poljoprivrednoj i asfaltnoj industriji.

VALJKASTI LANCI

Za prenos snage obrtnog kretanja kod vratila na većim rastojanjima ili za transport proizvoda u pogonima, naš asortiman valjkastih lanaca obezbeđuje pouzdano rešenje za vaše potrebe. U zavisnosti od uloge i mesta primene, možete pronaći odgovarajući valjkasti lanac za primenu u poljoprivrednoj, prehrambenoj i mnogim drugim industrijama, kao i lance za manja i veća opterećenja, odnosno čelične i lance od nerđajućeg čelika.

Koristite elemente i dizajnirajte transportni lanac za vaše potrebe.

Valjkasti lanci | FullTech

Valjkasti lanci

U ponudi su:

LANČANICI

Ponuda lančanika obuhvata proizvode od čelika (C45), nerđajućeg čelika (AISI 304 L), livenog gvožđa i lančanike sa kaljenim zubima. Lančanici sa glavčinom u bušenoj izvedbi se mogu postaviti na proizvoljni osovinski povez, dok su pločasti lančanici pogodni za postavljanje na užim mestima. Dostupni su lančanici sa izvedbom za konusni steznik, lančanici sa ležajem i specijalna izvedba koja može da se upotrebljava za lančani pogon koji se kreće u dva različita smera.

Nudimo i potpuno gotove, obrađene lančanike. Ugrađivanjem gotovih proizvoda, zbog njihove serijske proizvodnje, ostvaruje se novčana ušteda.

Lančanici | FullTech

Klikom na link ispod, pogledajte ponudu proizvoda iz željene kategorije:

VOĐICE LANACA

Plastične vođice lanaca, za razliku od metalnih, u radu stvaraju mnogo manju buku i obezbeđuju manji otpor trenja. Takođe, nije potrebno konstantno vršiti podmazivanje površine trenja. Zbog materijala od kojih su izrađene, vođice je dozvoljeno koristiti u prehrambenoj industriji (poseduju FDA sertifikat) i otporne su na hemikalije i koroziju.

Vođice lanaca | FullTech

Vođice lanaca

Metalne šine koje se mogu montirati na plastične vođice se moraju posebno naručiti.

ZATEZAČI LANACA

Izuzetno veliku ponudu imamo u kategoriji zatezača lanaca. Većina ovih proizvoda se, međutim, može koristiti i u druge svrhe, kao što su podupiranje sprava za usporavanje/kočenje, traka, vibracionih uređaja i slično.

Zatezači lanaca | FullTech

Zatezači lanaca

Dostupne su brojne vrste zatezača, različitih oblika, tehnika i materijala. Ova raznovrsnost vam omogućuje da u našoj ponudi pronađete odgovarajući zatezač lanca.

 

Dodatne informacije potražite putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.