0
Korpa je prazna.

Linearna tehnika

Ovim putem Vam skrećemo pažnju na širok izbor proizvoda neophodnih za linearna kretanja i koji imaju široku primenu kako u industiji, tako i u kućnoj (hobi) upotrebi.
Sledeće grupe sadrže proizvode poznatih proizvođača kao što su TBI MOTION, CP System, PBC Linear, Conti  ili Sina drive.

 

VRETENA I MATICE SA TRAPEZNIM NAVOJEM

Precizno valjana vretena sa trapeznim navojem nudimo u više klasa tačnosti koje zadovoljavaju sve potrebe pokretanja i pozicioniranja i mogu se dobiti u raznim materijalima različitih kvaliteta. Standarna dužina je od 1 metra do 6 metara.

Precizno obrađene matice sa trapeznim navojem su dostupne u više različitih materijala. Navrtke su dostupne u valjkastim, kvadratnim, šestougaonim i ivičnim izvedbama.

Vretena i matice sa trapeznim navojem - Linearna tehnika | FullTech

Dalje na stranu proizvoda

 

KUGLIČNA VRETENA I MATICE

Pogoni sa kugličnim vretenom i maticom se koriste kod linearnih kretanja gde se zahtevaju velika preciznost i brzina. Nudimo dve vrste: valjana i brušena. Kuglična vretena i matice proizvođača TBI MOTION – jednog od najstarijih proizvođača na Tajvanu, sa velikim iskustvom - je odličan izbor, jer od raznih tipova lako možete odabrati onaj koji vašoj nameni najviše odgovara.

Po potrebi, odnosno na zehtev kupaca kuglična vretena možemo isporučiti i sa obrađenim krajevima, a matice sa određenim prednaprezanjem.

Kuglicna vretena i matice - Linearna tehnika | FullTech

Dalje na stranu proizvoda

 

LEŽAJEVI ZA RUKAVAC VRETENA

U ponudi imamo razne vrste ležajeva, koji pomažu pri ugradnji kugličnih vretena i vretena sa trapeznim navojem. Mogu se dobiti u fiksnoj ili samopodešavajućoj izvedbi. U površinsko obrađeno kućište može da se ugradi ležaj proizvoljnog kvaliteta. U osnovnoj varijanti, kućišta isporučujemo sa dve vrste ležaja. U tipove SYK i GMT su ugrađeni ležajevi proizvođača NSK, a u DTE su ugrađeni ležajevi kineskog proizvođača.

Lezajevi za rukavac vretena - Linearna tehnika | Fulltech

Dalje na stranu proizvoda

 

LINEARNE VOĐICE I KOLICA

U ponudi imamo više vrsta vođica, kao i kolica različitih izvedbi. Velika prednost vođica i kolica marke TBI MOTION je u tome, što se sastoje od manjeg broja komponenti i zahvaljujući tome, verovatnoća kvara prouzrokovana od strane komponenata je smanjena.

Pored vođica i kolica, u ponudi imamo i harmonične zaštitnike od prašine proizvođača PEI, koji su kompatibilni za vođice TBI MOTION. Ukoliko želite da naručite zaštitnike drugih dimenzija, na osnovu popunjenog upitnika Vam možemo proslediti ponudu izrađenu od strane firme PEI.

Linearne vodjice i kolica - Linearna tehnika | Fulltech

Dalje na stranu proizvoda

 

LINEARNE OSOVINE I LEŽAJEVI

Ove komponente su najekonomičnije rešenje za linearno pokretanje. Prednost je jednostavna izvedba i niska cena, ali kod ovog pokretanja se mora računati na mogućnost okretanja. U ponudi imamo i držače osovina raznih izvedbi, ali mogu da se naruče i osovine sa postoljem, kao i ležajevi za iste.

Linearne osovine i lezajevi - Linearna tehnika | Fulltech

Dalje na stranu proizvoda

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.