0
Korpa je prazna.

O nama

„FULL TECHNOLOGY“ d.o.o. je firma sa sedištem u Subotici, Hrastova 1. i bavi se prodajom mašinske opreme i delova. Od osnivanja firme, 2015. godine, glavna ideja je da se stalnim proširenjem asortimana mašinske opreme, rezervih delova za industriju i kućnu upotrebu zadovolje potrebe što šireg tržišta i da se uvedu inovativna rešenja na polju industrije i poljoprivrede.

U našoj ponudi od nekoliko hiljada proizvoda možete pronaći širok izbor mašinskih elemenata, elemenata za sastavljanje proizvodnih pogona, za poljoprivrednu i drvnu industriju, rezervnih delova za mehanizaciju i još mnogo toga.

Težimo ka tome da proizvodi koje distribuiramo budu po kvalitetu na najvećem mogućem nivou.

Prodajni program kompanije „FULL TECHNOLOGY“ d.o.o. obuhvata široku paletu proizvoda brojnih evropskih i svetskih proizvođača mašinske opreme, koji zahvaljujući svom kvalitetu i tehničkim karakteristikama  zadovoljavaju najzahtevnije i najrazličitije potrebe kupaca.

Ukoliko tražite spojnice, gumena creva, creva za kompresor, zupčanike, lančanike, Emsyst senzore i davače sile, Rais-Tools prese i stege za drvo, Boteco mašinske elemente, elektromotore – na dobrom ste mestu!

Neki od renomiranih proizvođača industrijskih proizvoda iz naše ponude mašinske opreme i delova:

Iwis motorsystemeOptibeltStagnoli

BotecoConCarCPS

ElatechEmsystFenner Drives

HutchinsonMitsuboshiSemperit

Rais-ToolsTBI MotionRubena

 

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.