0
Korpa je prazna.

Spojnice i konusni steznici

Predstavljamo vam bogatu ponudu osovinskih spojnica sa pratećim elementima, sa posebnim osvrtom na konusne steznike. Sve navedene artikle imamo na lageru i isti su odmah dostupni.

U ponudi imamo velik izbor spojnica raznih veličina, izvedbi, za različite temperaturne dijapazone, od livenog gvožđa ili aluminijuma. Kompletan asortiman pogledajte na našem Web-sajtu:

Kompletna ponuda spojnica

Kandžaste spojnice

Kandžaste spojnice/kvačila se sastoje od dve glavčine (sa ili bez rupe), između kojih se nalazi elastičan uložak. Oblikovanje kandžaste spojnice omogućava sigurnu transmisiju između pogonske mašine i vratila. Njihovom primenom se smanjuju dinamička opterećenja i torzione oscilacije.

Kandžaste spojnice | FullTech

U ponudi imamo kandžaste spojnice u različitim izvedbama, od livenog gvožđa ili aluminijuma.

Kandžasta spojnica sa konusnim steznikom - izrađena je od livenog gvožđa, između glavčina je elastičan uložak. Ova izvedba obezbeđuje prenos bez proklizavanja.

Kandžasta spojnica sa konusnim steznikom | FullTech

DITEK ulošci

Ulošci za kandžaste spojnice su zvezdastog oblika i popunjavaju prazninu između kandži spojnica. Izrađeni su od poliuretana, što im obezbeđuje fleksibilnost i otpornost na ulja, temperaturne promene, kao i na razne hemikalije. Osnovne razlike čine tvrdoća i radna temperatura.

DITEK ulošci - tabela sa karakteristikama | FullTech

Kompletna ponuda uložaka

Konusni steznici

Konusni steznici obezbeđuju siguran prenos obrtnog momenta, bez proklizavanja. Izrađeni su od livenog gvožđa. U ponudi imamo velik izbor konusnih steznika, za razne prečnike osovina. Kompletan asortiman možete pogledati na sledećem linku:

Konusni steznik | FullTech

Kompletna ponuda konusnih steznika

Konusni steznici iz naše ponude mogu imati različita polja primene, kao što su:

Dodatne informacije potražite putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.