0
Korpa je prazna.

Spojnice sa nazubljenim čeličnim prstenom (uloškom) spadaju u grupu elastičnih spojnica koje omogućavaju prenos sile između dva osovine koje se ne nalaze u istoj ravni. Ove spojnice su idealne za prenos srednjih i velikih opterećenja, a mogu se koristiti i u uslovima visokih brzina i zahtevne okoline. Ulošak od čelika može biti izrađen u različitim oblicima, uključujući cilindrični, konični i druge oblike.

Spojnice sa nazubljenim čeličnim prstenom se obično sastoje od dve spoljašnje glavčine koje su nazubljene sa unutrašnje strane, kao i od jednog ili više unutrašnjih čeličnih prstenova (uložaka) koji se nalaze između glavčina. Prstenovi su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, što omogućava da spojnica izdrži velika opterećenja i da se koristi u zahtevnim uslovima.

Kod montaže spojnice sa nazubljenim čeličnim prstenom, važno je da se obezbedi pravilan spoj i da se obezbedi dovoljna količina podmazivanja. Takođe je važno da se obezbedi pravilan izbor spojnice u zavisnosti od uslova rada, opterećenja i brzine.*

Proizvodi

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.