0
Korpa je prazna.

System-P metrični konusni steznik je jedan od tipova konusnih steznika koji se koriste za spajanje osovine sa remenicom. Ovaj tip steznika se koristi u sistemu System-P, koji je proizvođač razvio za pouzdano i jednostavno spajanje osovine i remenice.

System-P metrični konusni steznici imaju metrične dimenzije i dizajnirani su tako da se lako montiraju i demontiraju. Oni su sposobni za prenos velikih obrtnih momenata i mogu raditi u ekstremnim uslovima rada. Oni se koriste u različitim industrijama kao što su automobilska, prehrambena, tekstilna industrija i dr.

System-P metrični konusni steznici su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, kao što su čelik, aluminijum ili neke legure, koji omogućavaju dugotrajnost i pouzdanost u radu. Oni su također dostupni u različitim veličinama i dimenzijama za različite aplikacije.

Razlika između System-P metričnog i colovnog konusnog steznika je u tome što su dimenzije prvog izražene u metričnim jedinicama, dok su drugog u colovnim jedinicama (inch).*

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.