0
Korpa je prazna.

Za praktično odlaganje - Rotte ormari

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne, čelične ormare namenjene za odlaganje odeće, dokumentcije i sredstava za čišćenje. S obzirom na mogućnost prilagođavanja potrebama, ormari su veoma praktični.

Ormari su proizvod mađarske kompanije Rotte Group, koja se bavi proizvodnjom hotelskog i kancelarijskog nameštaja, kao i sistema polica, ormara za presvlačenje i opreme za prodavnice.

Prvoklasni čelični lim, od kog su ormari sačinjeni, obezbeđuje dugačak vek trajanja. Vrata imaju ojačanje sa unutrašnje strane, a kompletna konstrukcija ormara je izrađena tako, da su vijci skriveni. Ormari su svetlo sive boje i lako se uklapaju u enterijer objekta.

Ormari se mogu naručiti i u raznim bojama po želji kupaca (uz doplatu).

U zavisnosti od Vaše potrebe, u ponudi imamo tri vrste Rotte ormara:

Za odlaganje odeće

Rotte ormari za odlaganje odeće - FullTech

Pored gore navedenih osobina, ormari za odlaganje odeće sadrže šipku za vešanje, ogledalo, gornju i donju policu, držač tablice sa imenom, sigurnosnu bravu i ventilaciju kroz otvore na vratima.

U ponudi imamo više tipova ormara za odlaganje odeće, koji su dostupni u različitim dimenzijama.

Za odlaganje dokumentacije

Rotte ormari z odlaganje dokumentacije - FullTech

Uz Rotte ormare nemate brige oko bezbednosti dokumentacije! Ormar poseduje sigurnosnu bravu sa dva ključa, koja se zaključava u tri tačke.

Uz ormar idu i četiri police, koje su podesive po visini.

Za odlaganje sredstava za čišćenje

Rotte ormari za odlaganje sredstava za čišćenje

Ormar stoji na nogarima visine 100mm, a u slučaju podnih neravnina, postoji mogućnost nivelacije nogara. Perforacija na vratima omogućava ventilaciju ormara.

U gornjem delu ormara se nalazi red zakački, a uz četiri police koje su podesive po visini, imate dovoljno prostora za organizaciju i skladištenje sredstava za čišćenje.

Pogledajte kompletnu ponudu Rotte ormara, klikom na link.

 

Više informacija vezano za proizvode možete dobiti na našoj veb stranici, od naših kolega putem telefona na broju 024/552-647 ili putem mail-a na office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.