0
Korpa je prazna.

Gumeni prigušivači, stope i postolja – odlični za industrijske mašine

Proizvodi protiv vibracija iz naše ponude su proizvedeni od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala. To podrazumeva prirodnu gumu i pocinkovani čelik, koji obezbeđuju visoke performanse. Svaki proizvod je posebno dizajniran da ublaži vibracije i udarce, koji su uobičajena nuspojava rada savremenih mašina, uređaja, generatora i još mnogih drugih industrijskih motora sa električnim pogonom ili unutrašnjim sagorevanjem.

U zavisnosti od mesta primene i drugih faktora koje treba uzeti u obzir prilikom izbora adekvatnog gumenog prigušivača, u mogućnosti smo da ponudimo proizvode različitih karakteristika. Tu se podrazumevaju gumeni delovi različitih tvrdoća, odnosno metalni delovi od pocinkovanog ili nerđajućeg čelika. Sve proizvode karakterišu jednostavno montiranje i dugačak vek trajanja.

GUMENI PRIGUŠIVAČI VIBRACIJE

Uloga im je da ublaže vibracije pokretnih elemenata, koje mogu da prouzrokuju lomljenje drugih komponenata na mašini. Naša ponuda obuhvata nekoliko popularnih vrsta prigušivača vibracije (nosača motora) različitih tipova navoja. Kako biste imali najbolji mogući izbor za instalaciju prigušivača vibracije za vaše potrebe, dostupni su proizvodi sa muškim, ženskim i muško/ženskim navojem.

Gumeni prigušivači vibracije - nosači motora | FullTech

Pogledaj ponudu

PODESIVA POSTOLJA I STOPALA MAŠINA

Postolja i stopala mašina imaju muški navoj i zahvaljujući tome se mogu lako montirati na bilo koji predmet sa ženskim navojem. Svaka kategorija proizvoda je izrađena od vrhunskih materijala, kao što su pocinkovani čelik, nerđajući čelik, guma ili plastika, koji im obezbeđuju visoke performanse. Osim što se lako montiraju, stopala i postolja mašina imaju mogućnost prilagodljivosti visine, a postoje fiksna i zglobna stopala. Osim za primenu kod mašina, stopala se mogu koristiti i za nameštaj. U zavisnosti od predmeta na koji će se instalirati, nudimo stopala za mašine različitih nosivosti.

Postolja i stopala mašina | FullTech

Pogledaj ponudu

Imate dodatnih pitanja?
Slobodno nam se obratite putem e-mail adrese office@fulltech.rs ili telefona 024/552-647

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.