0
Korpa je prazna.

LIFE sistemi za automatizaciju kapija

Nudimo inovativna rešenja za klizne i krilne motorne kapije, segmentna vrata i ulazne rampe. Zbog mogućnosti otvaranja pomoću daljinskog upravljača, sustemi za automatizaciju kapija su sve zastupljeniji. Takođe, oni doprinose sigurnosti vašeg ulaza.

LIFE Home Integration je italijanska firma, koja zasniva svoje koncepte na sigurnosti, jednostavnoj i brzoj instalaciji i dugotrajnosti proizvoda sa visokim performansama.

KLIZNE MOTORNE KAPIJE

Za instaliranje klizne motorne kapije, nudimo Acer motor. Ima posebno čvrstu automatizaciju koja je potpomognuta enkoderom, što omogućava pouzdanu upotrebu u bezbednim uslovima. Predviđen je za kapije težine od 300 do 1200 kilograma, a spoljna školjka obezbeđuje zaštitu od udara.

 

U ponudi imamo komplet set za klizne motorne kapije, ali i pojedinačne elemente.

 

Ako želite dugotrajan motor, izaberite Acer.

 

Motori za kliznu kapiju | FullTech

Pogledaj ponudu

 

KRILNE MOTORNE KAPIJE

LIFE ima veliku ponudu automatizacije za krilne kapije sa odličnim mehaničkim karakteristikama koje ih svrstavaju među najbolje na tržištu.

Optimo serija ima moderan izgled koji je savršen za bilo koju ugradnju. Izuzetno je čvrst zahvaljujući upotrebi integralnih aluminijumskih školjki.

 

Izaberite Optimo ako vam je potrebna svestrana automatizacija.

Motori za krilne kapije - Optimo | FullTech

Ergo je po mehaničkim karakteristikama jedan od najjačih na tržištu. Predstavlja dugoročno i pouzdano rešenje za podzemne automatizacije i namenjen je za krilne kapije. Tehnički je odlično razvijen, što mu osigurava čvrstinu i tihi rad.

 

Izaberite Ergo ako tražite otporniju automatizaciju.

Motori za krilne kapije - Ergo | FullTech

Armor se odlikuje skromnom veličinom i namenjen je za manje kapije, do 250kg. Jedinstven je jer može da se montira na velike stubove, što ga čini savršenim za kapije ekskluzivnih rezidencija, vila ili seoskih kuća.

 

Izaberite Armor ako tražite maksimalnu funkcionalnost za svoje posebno podešavanje.

Motori za krilne kapije - Armor | FullTech

Pogledaj ponudu

 

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

LIFE ponuda automatizacije domaćinstva obuhvata i savremena rešenja za garažna vrata. Serija proizvoda PROBO predstavlja spektar motora različitih jačina za vuču segmentnih i podiznih garažnih vrata. Osim savremenog dizajna, PROBO odlikuje pouzdana zaštita, koja je zbog bezbednosti razrađena do detalja.

Segmentna garažna vrata | FullTech

Pogledaj ponudu

 

PARKING RAMPE

LIFE automatske parking rampe imaju pojačane mehaničke karakteristike koje im garantuju dugotrajnost, prilagođene su intenzivnoj upotrebi i veoma su uočljive.

SUPRA SU4 24 je sistem predviđen za rampe do 5 metara, a odlikuje ga odlično LED osvetljenje. Spoljna školjka je premazana poliesterskim bojama kao zaštita u slučaju upotrebe na otvorenom. Jednako je pogodan za stambene i industrijske lokacije.

 

Izaberite SUPRA SU4 24 ako želite otporan proizvod koji se lako održava.

Parking rampa - SUPRA SU4 24 | FullTech

SUPRA MB 24 je sistem idealan za podzemna parkirališta, ali i pored toga ima dodatnu zaštitu za slučaj montaže na otvorenom. Automatizacija je opremljena enkoderom, što ovaj sistem čini veoma pouzdanim i sigurnim.

 

Izaberite Supra MB 24 ako tražite odličan kvalitet za najnižu cenu.

Parking rampa - SUPRA MB 24 | FullTech

SUPRA MB 230V je automatski sistem skromnih dimenzija, koji je predviđen za stambene objekte. Dostupne su dve verzije, za rampe od 3 i 4 metra. Sistem je specijalno dizajniran za spoljnu upotrebu.

 

Izaberite SUPRA MB 230V ako vam je potrebno rešenje za stalno korišćenje.

Parking rampa - SUPRA MB 230V | FullTech

SUPRA MB MAX je sistem koji je pogodan za industrijske lokacije. Osim što je moguće montirati rampu dužine do 6 metara, sistem je posebno otporan na vetrovite uslove. Odlikuje ga i odlična vidljivost.

 

Ako želite čvrst i dugotrajan proizvod, izaberite SUPRA MB MAX.

Parking rampa - SUPRA MB MAX | FullTech

 

DODATNA OPREMA

Naša ponuda, osim kompletnih setova za automatizaciju, obuhvata i pojedinačne, rezervne elemente poput daljinskih upravljača, antena i zupčastih letvi za klizne kapije.

Pogledaj ponudu

 

Imate pitanja?

Slobodno nam se obratite putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs.

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.