0
Korpa je prazna.

Mašinski elementi za brojna industrijska rešenja

Naš asortiman mašinskih elemenata uključuje delove za niz rešenja, kako za profesionalnu, tako i za kućnu upotrebu. Šarke, ručke, pogonske i zatezne poluge i točkovi, vijci i matice su elementi koji se koriste kao zamena postojećih ili nadogradnja uređaja.

Mašinski elementi se uglavnom koriste u industrijskim okruženjima, kao pomoć pri kontroli ili podešavanju mašina. Sa ciljem da se zadovolje različiti industrijski standardi, kreirali smo raznovrsni asortiman proizvoda različitih kategorija.

RUČKE "U" TIPA (most ručke)

Zahvaljujući različitim materijalima i tipovima, ručke iz našeg asortimana su pogodne za instalaciju u gotovo svim oblastima. U ručke su dostupne u više varijanti završne obrade i otpornosti. Takođe, postoji više opcija pričvršćivanja ručica, te je obavezno da se prvo proveri kompatibilnost.

Pogledaj ponudu

ZATEZNE POLUGE

Proizvodi iz naše ponude su pogodni za sve vrste stezanja, rotiranja ili pričvršćivanja. U našoj ponudi se mogu pronaći i zatezne poluge sa mehanizmom čegrtaljke koji se aktivira pomoću dugmeta. Zahvaljujući mehanizmu, poluge se mogu koristiti u ograničenim prostorima.

Zatezne poluge | FullTech

Pogledaj ponudu

TOČKOVI ZA RUČNI POGON I POGONSKE POLUGE

Naš izbor pogonskih proizvoda podrazumeva brojna rešenja pogodna za upotrebu na mašinama i industrijskoj opremi. Dostupni su pogonski ručni točkovi i poluge od različitih materijala, te su pogodni i za korišćenje u okruženjima gde potencijalno postoje štetne supstance.

Točkovi za ručni pogon i pogonske poluge | FullTech

Pogledaj ponudu

VIJCI I MATICE SA RUČKOM

Proizvedeni su od visokokvalitetnih materijala i namenjeni su za stezanje, odnosno pričvršćivanje elemenata na raznim mašinama, uređajima ili transportnim trakama. Vijci i matice sa ručkom su ergonomski i dostupni su u obliku zvezde, kruga, lopte, krilasti (T-oblika), sa zubima...

Vijci i matice sa ručkom | FullTech

Pogledaj ponudu

ŠARKE

Ovi delovi su prvenstveno namenjeni za industrijsku upotrebu. Šarke iz naše ponude su dostupne u više izvedbi, u zavisnosti od načina montiranja ili materijala. Osnovni materijali od kojih su šarke izrađene je ojačan poliamid ili nerđajući čelik. Omogućavaju otvaranje od 180°.

Šarke | FullTech

Pogledaj ponudu

Zašto kupovati mašinske elemente kod nas?

  • Nudimo elemente renomiranih proizvođača, koji su proizvedeni od pouzdanih i izdržljivih materijala.
  • Obezbedili smo različita rešenja za industriju i profesionalnu upotrebu.
  • Za proizvode su dostupne tehničke specifikacije i 3D CAD fajlovi.

Imate dodatnih pitanja?
Slobodno nam se obratite putem e-mail adrese office@fulltech.rs ili telefona 024/552-647

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.