0
Korpa je prazna.

Primena RAIS-TOOLS stezaljki u praksi (video)

Dokaz da su RAIS-TOOLS stege inovativni proizvodi izuzetnog kvaliteta jeste njihova široka primena u različitim industrijama, kao što su stolarska ili bravarska. U ponudi je širok izbor za horizontalno ili vertikalno hvatanje, što stege čini veoma korisnim alatom za svaku radionicu. 

Pogledaj ponudu

Primena stezaljki u stolarskoj industriji doprinosi bezbednosti na radu i omogućuje precizno manevrisanje materijalom tokom obrade.

Koristite horizontalne stege tokom postupka varenja - brzo i lako pričvrstite elemente. Stege su odlična pomoć kada vam je potrebna “još jedna ruka”.

Izaberite odgovarajući tip stege za stezanje radnog predmeta tokom procesa bušenja. Protivtaktne stege imamo u više izvedbi sa mogućnošću izbora veličine stege i jačine sile pritiska.

Laganim i jednostavnim pokretima stegnite elemente za radni sto. Na ovaj način će obrada metalnih elemenata i varenje biti značajno olakšano, prciznije i bezbednije.

Pogledaj ponudu

Sve dodatne informacije vezane za našu ponudu možete dobiti putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.