0
Korpa je prazna.

Precizno valjana vretena sa trapeznim navojem nudimo u pet kategorija kvaliteta materijala, stoga kupac može izabrati odgovarajući prema svojim potrebama. Standardne dužine su 1, 2 ili 3 metra. Postoji sa levim, desnim smerom navoja ili vreteno i sa levim i sa desnim smerom.
Mogu se koristiti u širokom spektru aplikacija kao što su aktuatori, auto dizalice, radni stolovi i step motori. Takođe je važno napomenuti da postoji i verzija od nerđajućeg čelika. Karakteristika vretena sa trapeznim navojem je da zahvaljujući svojoj preciznoj konstrukciji omogućava precizan rad, a kao rezultat svoje velike nosivosti može da izdrži naprezanje dugi niz godina.
Prilikom kupovine raznih mašina, delova i alata za industrijsku upotrebu, jedan od najvažnijih aspekata je pronalaženje rešenja koja su ekonomična, isplativa, a istovremeno imaju odličan odnos cene i kvaliteta. Ako tražite komponentu za pozicioniranje ili pomeranje, opredelite se za trapezno navojno vreteno. Glavni zadatak trapeznog vretena je promena smera kretanja. Pretvara rotaciono kretanje u linearno i linearno kretanje u rotaciono.
*

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.