0
Korpa je prazna.

Visokokvalitetne spojnice za vodovodne instalacije

Spojnice za vodovodne instalacije su proizvodi turskog proizvođača Poelsan. Ovi kvalitetni i praktični proizvodi imaju široku primenu u gradskim vodovodnim mrežama za pijaću vodu, kao i za navodnjavanje poljoprivrednih zemljišta i staklenika.

Turska kompanija Poelsan se bavi proizvodnjom elemenata, koji se koriste u oblasti uređenja zelenih površina, mreža pitke vode i navodnjavanja u poljoprivredi.
Poelsan spojnice za vodovodne instalacije
Svoje proizvode, kompanija Poelsan trenutno izvozi u 75 zemalja širom sveta.

Naša ponuda obuhvata plavu seriju (Blue Series) Poelsan spojnica za spajanje vodovodnih cevi, koje su proizvedene od visokokvalitetne polipropilenske sirovine. Osim što spojnice čini otpornim na udarce, UV struktura ovog materijala sprečava pojavu algi i bakterija.

 

Pogledaj stranicu sa proizvodima

 

Spojnice su bezbedne za postavljanje u vodovodnom sistemu za pijaću vodu, jer polipropilen ne sadrži štetna jedinjenja i opasne supstance koje bi mogle promeniti miris ili ukus vode. Iz ovog razloga i imaju veoma široku primenu u gradskim vodovodnim mrežama.

Poelsan spojnice za vodu | FullTech

Zahvaljujući konusnoj funkciji stezanja, sprečeni su problemi koji bi mogli nastati usled eventualnih razlika u prečniku ili ovalnosti cevi.

Poelsan Blue Series spojnice za vodovodne instalacije | FullTech

Spojnice koje imaju ženske navoje, zahvaljujući ojačanom prstenu otpornom na koroziju, imaju visoku nepropusnost u promenjivim vrednostima temperature.

Proizvodi su dostupni u raznim varijantama, u prečnicima od 20mm do 110mm. Navoj ispunjava ISO 7-1 standard. Takođe, proizvodi su kompatibilni sa ISO 17885 standardom.

 

Pogledaj stranicu sa proizvodima

 

Dodatne informacije u vezi naše ponude možete dobiti putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.