0
Korpa je prazna.

Trapezna navojna vretena i matice

Naša ponuda obuhvata vretena i matice sa trapeznim navojem različitih tipova i dimenzija. Proizvodi su na lageru i spremni za isporuku.

Proizvode sa trapeznim navojem odlikuje izuzetna čvrstoća materijala i mogu da trpe velika opterećenja. U zavisnosti od tipa proizvoda, izrađeni su od čelika, bronze ili plastike. Navojna vretena i matice su dostupni sa levim ili desnim smerom navoja. Ovi proizvodi obezbeđuju linearno kretanje i pogodni su za razna mesta primene.

MATICE SA TRAPEZNIM NAVOJEM

Matice su dostupne u uobičajenoj cilindričnoj verziji ili sa prirubnicom, ali i u drugim izvedbama. U zavisnosti od potrebe i mesta primene, možete birati matice različitih dimenzija i smera navoja.

Matice sa trapeznim navojem | Fulltech

Pogledaj ponudu matica

VRETENA SA TRAPEZNIM NAVOJEM

Valjanjem vretena sa trapeznim navojem se postiže veća čvrstoća, što dovodi do izvanrednih radnih karakteristika. U zavisnosti od potrebe i mesta primene, mogu se birati vretena različitih tačnosti navoja, odnosno za mašinsko ili ručno pokretanje. Vretena su dostupna sa levim, desnim ili kombinovanim smerom navoja (sa jedne strane levi, a sa druge desni smer navoja).

Vretena sa trapeznim navojem | Fulltech

Pogledaj ponudu vretena

Ukoliko vas interesuju pojedinačne specifikacije proizvoda, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 024/552-647 ili e-mail adrese office@fulltech.rs

FullTech
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.